mandag 26. juli 2021

Min gøyeste bilferie

I år har jeg faktisk klart å komme meg på ferie! Jeg og min lille kompis, aka bilen, dro til Kristiansand for noen uker siden. Det var langt å kjøre, men også grådig gøyt! 

Målet for turen var jo Dyreparken, og dagene der var fantastiske! Ok, så fikk jeg ikke være med på tokt med Den Sorte Dame, men jeg fikk være med på tokt med skuten til Greven av Gral istedenfor🙊 Jeg hadde tre dager til rådighet, to av dem gikk jo til å være i parken og den tredje gikk til vandring i Kristiansand sentrum. Der gikk jeg amok i en stoffbutikk, for jeg ble nemlig møtt av salgsvarer, så det var ikke særlig lett å gå tomhendt derfra!🤣 jeg fant også en donut-butikk, så da ble det donuter til lunsj på Bystranda, heldigvis var det overskyet og dermed kunne jeg være ute uten å bli fullstendig kokt!

Jeg drømmer allerede om neste bilferie! Jeg tror ikke den går til Kristiansand siden jeg har vært der nå i år, men jeg vet med sikkerhet at det ikke skal gå tyve nye år før jeg dukker opp igjen der! Ny langtur blir det uansett ikke i år, for det koster penger å kjøre på tur, men til neste år kanskje? Mulig jeg må ta turen nordover da, jeg har aldri vært i Trondheim, så kanskje det er stedet jeg skal dra til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar