onsdag 8. september 2021

Ny nevrolog igjen

Min fantastiske nevrolog har sluttet!😭 jeg ringte nemlig til nevrologisk avdeling for å spørre når jeg kom til å få time hos han i høst siden jeg ennå ikke har hørt noe fra dem. Den koselige damen i andre enden kunne da fortelle at han har sluttet, og ville da sette meg opp hos den første nevrologen jeg hadde… Men da var jeg rask og si at han vil jeg absolutt IKKE til! Det overrasket henne litt, for han er visst populær og godt likt, men jeg er IKKE en fan av han pga timen for tre år siden blant annet. Da måtte jeg klage på epikrisen han hadde skrevet for den var bare full av feil, etter en telefonsamtale med han presenterte han å skrive enda mer feil i det nye telefonnotatet. Heldigvis var det ingen problem å få time hos noen andre, og enden på visen er at jeg har time allerede på fredag! 

Så nå må jeg legge hodet i bløt og prøve å komme på ting jeg lurer på! Jeg har allerede to ting på listen, det ene er søknad om parkeringslapp og den andre er henvisning til Beitostølen helsesportsenter. Heldigvis skal jeg til Humlen i morgen, så hun kan hjelpe meg med å komme på ting!

Nå skal jeg hive meg rundt og gjøre ukens husarbeid, eller, jeg skal starte på det iallfall. Egentlig gjør jeg det på torsdager og fredager, men siden fredag nå har en annen avtale kan jeg like godt starte i dag.

Håper du har en god dag!🌞

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar