onsdag 8. september 2021

Ny nevrolog igjen

Min fantastiske nevrolog har sluttet!😭 jeg ringte nemlig til nevrologisk avdeling for Ă„ spĂžrre nĂ„r jeg kom til Ă„ fĂ„ time hos han i hĂžst siden jeg ennĂ„ ikke har hĂžrt noe fra dem. Den koselige damen i andre enden kunne da fortelle at han har sluttet, og ville da sette meg opp hos den fĂžrste nevrologen jeg hadde… Men da var jeg rask og si at han vil jeg absolutt IKKE til! Det overrasket henne litt, for han er visst populĂŠr og godt likt, men jeg er IKKE en fan av han pga timen for tre Ă„r siden blant annet. Da mĂ„tte jeg klage pĂ„ epikrisen han hadde skrevet for den var bare full av feil, etter en telefonsamtale med han presenterte han Ă„ skrive enda mer feil i det nye telefonnotatet. Heldigvis var det ingen problem Ă„ fĂ„ time hos noen andre, og enden pĂ„ visen er at jeg har time allerede pĂ„ fredag! 

SÄ nÄ mÄ jeg legge hodet i blÞt og prÞve Ä komme pÄ ting jeg lurer pÄ! Jeg har allerede to ting pÄ listen, det ene er sÞknad om parkeringslapp og den andre er henvisning til BeitostÞlen helsesportsenter. Heldigvis skal jeg til Humlen i morgen, sÄ hun kan hjelpe meg med Ä komme pÄ ting!

NÄ skal jeg hive meg rundt og gjÞre ukens husarbeid, eller, jeg skal starte pÄ det iallfall. Egentlig gjÞr jeg det pÄ torsdager og fredager, men siden fredag nÄ har en annen avtale kan jeg like godt starte i dag.

HĂ„per du har en god dag!🌞

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar