tirsdag 5. mai 2020

En god tur!

I dag har jeg vært på tur med Humlen og mini-assistenten hennes! Vi gikk til Humleplassen og det var innmari deilig å komme dit! En av de aller beste stedene på jord rett og slett!


Det var veldig godt å prate med Humlen igjen, det er bare to uker siden sist, men nå for tiden føles det ut som to måneder! Vi pratet blant annet om "kjedermeg-krukken" min, hun syns nemlig at det var veldig kjedelige ting i den, og jeg er for så vidt enig, men det er vanskelig å finne på ting! Men  hun gav meg et tips da, og det er å lage cookies! jeg fikk jo oppskriften av henne i fjor, problemet er bare at de er farlig gode! Enn så lenge har jeg bare bakt dem en gang, årsaken? jo, jeg spiste jo opp alle selv, så dermed måtte jeg bare sette ned foten og ikke bake flere med en gang, dermed gikk tiden!

Ellers gikk det mye i tiden vi er inne i. Humøret mitt går i berg- og dalbaner og det er ofte veldig vanskelig å være Live! Men jeg har det bra når jeg sykler og når jeg sitter foran symaskinene mine! Og som belønning til meg selv har jeg nå i kveld nemlig kjøpt mer stoff, hihi! alt er til planlagte prosjekter altså! I tillegg hadde jeg med det siste prosjektet mitt sånn at Humlen kunne få se det! Det var nemlig en selekjole, Sølvi Spencerkjole fra Ida Victoria, og den er bare så awesome kul altså! Ekstra morsomt var det at hun lurte på om det var akkurat den kjolen jeg hadde med meg før jeg hadde sagt det! hun sikler nemlig på samme kjole hun også, hehe! Kjolestoffet har ligget i sofaen i ukesvis, men det satt langt inne å begynne, inntil i går da! For jeg kom plutselig på at den kjolen skulle jeg ha med på turen i dag og det om jeg så måtte sitte oppe i hele natt for å sy! Kjolen ble ikke ferdig, men den ble sydd sammen og mangler faktisk bare to knapper, to lommer og en oppleggssøm nederst på kjolen. Det er litt skummelt med knappene siden jeg må lage knappehull, det har jeg aldri gjort før nemlig! Men som Pippi så fint sier så klarer jeg det sikkert siden jeg aldri har prøvd det, og hvordan skal jeg vite om jeg aldri har prøvd!

Humlen sa at jeg er ikke alene om å ha det sånn i disse tider, og det er i det minste en liten trøst syns jeg! Hun sa også at jeg er veldig flink til å gjøre på ting, selv jeg ikke alltid føler det sånn, men jeg tror hun har rett likevel!

Turen var veldig deilig! og jeg har fått en skikkelig god oppladning og så har jeg fått kost med noen av de mykeste og deiligste ørene jeg vet om!<3 Neste gang skal sjefs-assistenten få være med på tur, hun var nemlig litt snurt når Humlen og mini-assistenten dro på jobb uten henne!

Nå skal jeg spise kvelds, glo litt på tv og så krype under dynen etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar