fredag 26. juni 2020

Årets første bad og feriestart

Badetur med psykologen er det nok ikke alle som har, men jeg fikk det i dag! det var veldig morsomt! Planen var nemlig å gå i skogen, men når gradestokken bare steg og steg og steg fant vi ut at det var ikke rette stedet å gå! Dermed ble planene lagt om bare en halvtime før vi skulle møtes og jeg fikk være med til et nytt sted! 

Vi fant en søt liten strand som var perfekt til å ha psykologtime på! Humlen var litt mer forberedt enn meg og hadde badetøy, jeg derimot hadde ikke tenkt tanken en gang (var litt for varm i topplokket når jeg gjorde meg klar), dermed var det bare til å bade i det jeg hadde på meg! det var nemlig så varmt at å kjøre hjem i våte klær ville være null problem! Dessverre var vi ikke alene på badeplassen, vi var nemlig omgitt av klegg... så vi måtte slå oss selv en del ganger for å få de vekk! Enn så lenge har jeg bare oppdaget ett stikk, heldigvis!

Nå tar vi oss en uke ferie, jeg må følge hennes ferie for å ikke ha for lang sommerferie! verken hodet eller kroppen min har godt av å skeie ut i åtte uker, da blir jeg helt konklimonke, noe som ikke er bra! Dermed er det veldig greit å ha en å følge ferien til! Jeg skal iallfall bruke de første dagene til å øve på teorien, det er nemlig tid for teoriprøve på tirsdag! Humlen har troen på at jeg kommer til å klare det, det gjør at det er lettere for meg å ha samme tro, så jeg tror det kommer til å gå bra! om jeg så har syv av syv mulige feil er det helt greit! og skulle jeg stryke, ja, da er det også helt greit, for prøven kan taes på nytt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar