tirsdag 27. oktober 2020

På oppdagelsestur med Humlen

I dag har Humlen og jeg vært ute på tur, pga en traktor som kjørte frem og tilbake på veien vi gikk på endte vi opp på en sti i skogen. Der hadde ingen av oss gått før, så vi fant ut at vi skulle se om vi kunne fortsette på stien og det kunne vi. Vi fant ut at vi skal gå den veien flere ganger, for ulendt terreng er jo bedre enn grusveier!

Vi pratet som vanlig om mye forskjellig, blant annet gode naboer som fremdeles vil være der selvom vi ikke lengre er naboer. For det er jo ingenting som tilsier at vi ikke kan treffes mer! det er ikke lengre enn maks ti minutter unna med bil, og det er jo ikke langt! Det stedet jeg flytter fra har også vært et veldig godt og trygt sted for meg å bo, men som Humlen så fint sa så er det ikke leiligheten i seg selv som er trygg, jeg har nemlig klart å finne tryggheten i meg selv! Så den tar jeg med meg videre, den er ikke fastlåst til leiligheten som jeg har bodd i mens jeg har funnet tryggheten, og det er jo veldig bra! 

Det har også vært mye minner som har dukket opp mens jeg har pakket, jeg kalte det for "flashbacks" selv om det egentlig ikke er det riktige navnet. Humlen sa at det heller var veldig sterke minner, noe det også var fordi jeg falt på en måte tilbake og gjenopplevde minnet som den personen jeg var den gangen. Et av minnene var fra den kvelden jeg skulle teste om jeg var mørkeredd eller bare mørkeredd i et visst område. Oppgaven var å gå til butikken, det var strengt forbudt å løpe! Om jeg ville kunne jeg snu i det jeg nådde butikken, eller så kunne jeg gå inn og kjøpe en premie. Jeg endte selvsagt opp med det siste, jeg kjøpte nemlig julebrus og sjokolade, hihihi!

Når vi kom tilbake til utgangspunktet var jeg grådig sliten, men samtidig så kjente jeg at det var innmari deilig å bevege kroppen uten å måtte bære på noe tungt! 

Resten av dagen har inneholdt litt mer aktivitet, men også mye hvile! Jeg har satt fristen for å være ferdig utpakket mange, mange uker frem i tid, jeg skal nemlig IKKE stresse! 

Nå skal jeg drikke cola, kanskje sortere noen bøker og så se på Farmen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar