tirsdag 31. mai 2022

Bratt læringskurve

For tre uker siden måtte jeg ha sikring både i form av en gående person bak meg og ikke minst tippesikringen. I dag derimot trenger jeg ingen av delene! Jeg er  ikke ferdig utlært, for hvem blir vel egentlig det?! men jeg har lært ekstremt mye, og nå kan jeg, om jeg vil, både komme meg opp og ned både vanlige trapper og rulletrapper! Å forsere rulletrapper sittende i rullestol er veldig gøyt, men som hun ene på teamet vårt så fint sa - der det er en rulletrapp er det også en heis, og jeg tar heisen! Jeg er veldig enig med henne i det og kommer nok ikke til å bli en særlig aktiv rulletrapp/vanlig trappekjører!

Utviklingen har vært veldig gøy å se, både min egen men også resten av gjengen sin! Fra å bare kunne komme meg fremover og oppover i veldig slakke bakker kan jeg nå trille på drivhjulene, "henge" på drivhjulene, forsere nedoverbakker på drivhjulene, forsere kanter og hindringer både på drivhjulene og alle fire hjulene og komme meg oppover uten alt for store problemer! I tillegg har jeg lært noe veldig gøyt, nemlig rullestolpigging! Det har resultert i at jeg har kjøpt meg piggestaver og så har vi også søkt om noe som heter freewheel! Det er et hjul som man fester på fotbrettet slik at de små svinghjulene letter og dermed ikke er til hinder for små steiner, hull, kanter etc. Så får vi bare håpe at NAV er kjappe og innvilger søknaden fort!

Nå skal jeg spise kvelds og deretter legge meg, eller, jeg må glo litt på tv først da, men så skal jeg finne sengen, sånn etterhvert, hihihi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar