torsdag 19. september 2019

Sorry!

Jeg vet jeg er treg for tiden! det er en liten stund siden jeg har skrevet her inne!

Siden sist har jeg vært i Oslo og det var grådig kjekt! Så kjekt at jeg faktisk ikke hadde så veldig lyst til å dra hjem igjen den dagen jeg skulle! Det var innholdsrike dager, jeg bodde jo i Oslo i fem år og noe av det jeg gjorde mest når jeg ikke hadde noe annet å gjøre var å ta trikken mens jeg strikket! det gjorde jeg nå også, hehe!

I tillegg til alle trikketurene var jeg i familiebesøk, noe som var vanvittig koselig! jeg var på strikkefestivalen på Folkemuseet, der svidde jeg av masse penger, hehe, og med meg hjem hadde jeg både en ny veske, et nytt nett, stilige maskemarkører og selvfølgelig garn! Og selvfølgelig var jeg på flere shoppingrunder, du vet, Oslo har jo litt mer å velge mellom enn hva Bergen har når det kommer til butikker! Og så må jeg jo ikke glemme å nevne favorittbutikken min når det kommer til usunne ting! det er nemlig Godteslottet med over fem hundre sorter smågodt! Tre turer dit ble det, for er det ferie så er det ferie, moahahaha! (vil du også til Godteslottet? ta trikk 17 eller 18 til Dahlsbergstien og så finner du den vegg i vegg med trikkestoppet. IKKE spons/reklame, kun egen anbefaling!)

Etter at jeg kom hjem har jeg vært hos Humlen, Bamse + Karamell og Rosen, til Humlen skal jeg igjen i morgen også faktisk. Og så har jeg selvfølgelig vært på yogamatten hos Sommerfuglen!

I helgen er det meldt sommer, så jeg har store planer om å sykle! må jo benytte de mulighetene jeg har før det blir alt for kaldt, vått og grått!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar