søndag 29. desember 2019

Oi da, igjen!

Vel, det har visst gått et par uker denne gangen også!
Det er ikke det at jeg ikke vil skrive, men noen ganger er det veldig vanskelig å få ordene ut av fingrene! jeg vet på en måte hva jeg vil skrive men samtidig så får jeg det ikke til da ordene liksom bare stopper opp når fingrene når tastaturet!

Men jeg kan i det minste skrive om julen denne gangen da, for nå er den overstått, iallfall sånn nesten! Og for en julaften jeg hadde i år! Kaninen, bestevenninnen min, ville ha meg på besøk hos henne og familien, hun mente nemlig at jeg ikke skulle være alene hjemme sånn planen min var! Jeg var litt skeptisk, for jeg kjenner jo ikke resten av familien hennes så veldig godt, men det var det ingenting å bekymre seg for, for de tok meg nemlig i mot med åpne armer! Kaninen hentet meg i fire-tiden og jeg ble værende der til nærmere halv ett eller noe sånt, og når vi oppdaget hvor mye klokken var trodde vi begge at vi hadde sett feil, haha!
Resten av juledagene er ikke så verdt å skrive om, familiebesøk er bare kjedelige greier, heldigvis har jeg bare vært i to stykker i år!

Ooh, forresten! vet du hva? jeg har begynt å øvelseskjøre! og det er grådig gøyt det! Håpet mitt er at jeg kan klare å ta lappen i løpet av 2020, for å kjøre bil, det er gøyt det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar