fredag 14. februar 2020

Når man deler hobbyer med psykologen sin!

I dag har jeg vært hos Humlen og hun hadde heldigvis med seg Godis! Godis er et fantastisk herlig vesen som gjerne takker ja til å få kos, og så vet hun at når jeg kommer vanker det alltid litt godbiter, hihi!

Vi pratet som vanlig om veldig mye, denne gangen gikk det til og med en god del i hobbyene våre! Sånn går det når man har felles hobbyer! Jeg hadde nemlig med meg en ny strikkebok og da kom det bare fra Humlen - du må ikke vise meg sånne ting, Live! hihi! Men altså, den er så kul at jeg bare måtte det! Og hvis det er flere Harry Potter-fan der ute så er det altså snakk om den nye strikkeboken som er kommet, den er full av kule ting fra historien! Jeg regner med at jeg kommer til å strikke de blå feene, for de er bare råkule rett og slett!

I ettermiddag var jeg på yoga, og til tross for en heihundrandes hodepine var det veldig deilig med en time på matten hos Sommerfuglen altså! Hvorfor hodet bestemte seg for å krangle er uvisst, men jeg håper det gir seg snart! Men nå skal jeg spise litt kvelds og glo litt på TV.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar