fredag 17. mars 2017

Regnskapet gikk noenlunde opp!

Ja, i dag har jeg gjort litt for mye, ikke akkurat en så veldig god oppladning til en lørdag som kommer til å bli lang, men men... fordelen er at noe av det jeg har gjort har forsåvidt vært energigivende og dét er jo bra, for da går regnskapet for dagens energi noen lunde i 0!

Morgendagen blir også lang, mulig den blir ekstremt lang men jeg får se om jeg blir med på alt sammen. Det siste frister samtidig som det ikke frister i det hele tatt! På en måte hadde det vært koselig for det innebærer noe som ytterst sjeldent skjer, men samtidig så vet jeg ikke helt hvor mye energi det er verdt å bruke på det...

Jeg har også snakket med nav-damen! jeg sendte melding til henne inne på nav-sidene i går og bad henne pent om å ringe meg en dag, det gjorde hun allerede imorges! Men altså, det er visst ikke bare til å sette i gang med ting, neida! For først må det formaliseres og det må visst skrives ned både det ene og det andre som jeg ikke husker helt i farten hva var, noe med mål for avklaringen og sikkert noe mer. Så resultatet av telefonsamtalen er at vi må ha et møte, men hun har det så fullt fremover så hun hadde ikke ledig tid før om to uker. Jaja, det er vel nav i et nøtteskall det!

Nå skal jeg slå av macen for kvelden, se litt mer på tv, spise litt kvelds og prøve så godt jeg bare kan med å legge meg betraktelig tidligere enn i går, eeh, i natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar