tirsdag 14. mars 2017

Brannalarmer

Brannalarm i annet rom, oooiii, oooiii! Brannalarm i annet rom, oooiii, oooiii! 
Ja, dette gaulet ut av røykvarseleren min for ikke så veldig lenge siden! Heldigvis ingen brann, mer en huseier som hadde funnet ut at den måtte testes litt!:p Røykvarsleren min er nemlig seriekoblet med huseiers, så går den her nede, går den også hos de og vice versa! Jeg syns egentlig det var veldig greit at han gjorde det, jeg har nemlig aldri hørt røykvarsleren min før og det er jo alltid greit å vite hvordan den oppfører seg når den bestemmer seg for at det er på tide å gi lyd fra seg!

Nå er jeg forøvrig fryktelig vant til at brannalarmer går da, i den ene studentbyen jeg bodde i gikk nemlig røykvarsleren støtt og stadig! Første gang jeg opplevde det stod jeg i dusjen og vasket håret, hadde nettopp tatt shampoo i det, perfekt timing liksom! En annen gang hadde jeg nettopp sovnet, det var i ett-tiden om natten... det var ikke morsomt! Men dagen alarmen gikk og vi fikk beskjed om at alarmen hadde gått pga middagspølse-steking knakk halve blokken i latter!

Ellers har jeg vært på strikkeklubben i dag, en av de beste som går der skal strikke noe til meg og jeg gleder meg så hinsides! Jeg tror det blir dritstilig! Hun har nemlig noe så kult som en strikkemaskin! dermed kan hun strikke ting på null komma niks, iallfall virker det sånn utifra hva hun sier da! 

Jeg har også gjort noe som ikke er fullt så greit, nemlig sovet... er veldig spent på hvordan det kommer til å gå når jeg skal sove om en stund. Men, men, noen ganger må det bare til og da er det ikke så mye annet enn å bare høre på kroppen og ta en lur! Klarte heldigvis å holde meg til rundt 25min for jeg våknet takk og lov av alarmen på mobilen når den ringte! 

Nå skal jeg spise kvelds og se på litt mer på tv:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar