tirsdag 28. mars 2017

Sliiiiiten!

Sliiiiiiteeeeeeeen....
Men solen skinner på en skyfri himmel, fuglene kvitrer og synger, det er varmt nok til å gå i vakre vårjakker dersom man har tykke lag med ull under, og tykke ullsokker er byttet ut med mikke-mus-sokker. Det hjelper veldig på en sliten, mørbanket og utslitt kropp det!

Som vanlig om tirsdagene har jeg vært på strikkeklubben, der holdt jeg på å sovne... men heldigvis dukket både Snehvit og Pinnsvinnet opp, det hjalp! Pinnsvinet og jeg var ute og fartet litt etterpå, egentlig burde jeg jo ha gått hjem men jeg har fått flere spill av Blomsterdame T så jeg hadde litt å bære på, dermed var det veldig greit med bil altså:p Siden det skal være like vakkert vær i morgen får jeg heller gå når jeg skal til Humlen, kanskje sparkesykkelen hadde vært tingen i morgen! Jeg skal iallfall ha med brød til svanene, endene og småfuglene!:D

Jaja, nå skal jeg bare slappe av frem til jeg skal legge meg, gjøre minst mulig tror jeg. Eller, Pinnsvinet kommer på besøk litt senere, vi skal strikke og spise boller, men hun er ikke en energikrevende person for meg så det går veldig greit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar