onsdag 15. mars 2017

Teenage boss!

Hahahaha! jeg kom over "teenage boss" på NRK og det er et morsomt program altså! Hun som var med i kveld fikk 62.000kr å bruke som hun ville, en av tingene som skjedde var at faren skulle på hyttetur og skulle ha med biff, (ferdiglagde) fløtegratinerte poteter og øl. Datteren gikk ut og handlet, kom hjem med poteter, hamburgerbrød og karbonader:p Jaja, faren var ikke akkurat så veldig blid når han dro avgårde på guttetur, hva brødrene hans hadde sagt når han kom med det fikk vi aldri vite. Utrolig nok så satt hun faktisk igjen med over 9000kr, det hadde jeg ikke trodd med det forbruket hennes på klær og sminke! 



Lurer litt på om jeg hadde fått lov å være sjef for familieøkonomien en hel måned når jeg var tenåring jeg! Sånn familieøkonomien var når jeg var tenåring så hadde jeg nok fått et fint men veldig bestemt nei, tror forøvrig jeg hadde fått et nei om jeg hadde vært tenåring i dag også! Mamma og mannen hennes hadde nok ikke turt å la verken meg eller noen av de andre barna gjøre det:p

Nå skal jeg spise litt kvelds og glo litt mer på tv før jeg kryper under dynen. Satser på at Audun Myskja fortsatt klarer å prate meg i søvn sånn han har gjort den siste uken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar