søndag 19. mars 2017

Søndag igjen!

Jeg var jo ekstremt trett i går kveld men gikk jeg og la meg tidlig? nope, ikke i det hele tatt... var ikke i seng før nærmere ett, ehehehe... Årsaken? jo, det var en god blanding av til å begynne med masse tanker og skrekkelig lakenskrekk, etterhvert kunne jeg også legge til en fryktelig spennende bok! I tillegg ble jeg vekket av en melding allerede halv ni, takket være den fikk jeg ikke sove mer... Så da bare krøllet jeg meg sammen i sengen igjen, hørte på fuglene og på P4, etter en liten stund måtte jeg jo finne boken fra i natt og lese mer. Først når klokken var 11.10 klarte jeg å komme meg opp, haha:p

Etter litt frokost fant jeg ut at jeg måtte rydde litt, så da shinet jeg kjøkkenet, vasket opp alt som vaskes opp skulle, støvsuget 95% av leiligheten og vasket et sånt deilig fleeceteppe som har ligget og ventet på vask en goooood stund:p Da det var gjort hadde jeg brukt opp all energien jeg fikk utdelt, mulig litt mer enn det også faktisk. Men, men, det er alltid godt å få gjort litt husarbeid da!

Uken som kommer blir lang og helt sikkert veldig slitsom, så det gjelder å ta det så rolig som overhodet mulig når jeg har muligheter for det! I morgen er planen og dra til en ark-bokhandel og se om jeg finner noen spill siden det er salg på de. I tillegg må jeg jo snuse litt på bøker, nå er det nemlig 50% av mammut-prisene, så nå er prisene på det nivået de burde være på mammut-salget, det syns iallfall jeg! På tirsdag kommer forresten en ny Harry-Hole bok!:D men jeg tror jeg skal drøye det litt siden jeg fremdeles har en god del bøker igjen om Isfolket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar