fredag 31. mars 2017

Et helt år har gått!

I dag er det faktisk et helt år siden jeg hadde min første time hos Humlen! Hvor har det året egentlig blitt av? jeg syns det har gått fort på en måte, på en annen måte ikke. Men jeg er vanvittig glad og evig takknemlig for at Solstrålen sendte meg til henne altså! Selv om det tok litt tid så var det veldig verdt å vente på Humlen! Det var en mening med at jeg måtte innom de andre før hun dukket opp! Solstrålen sa at Humlen er en grådig dyktig psykolog og det signerer jeg mer enn gjerne under på altså!

Vi snakket om veldig mye forskjellig den timen, advokaten min hadde også pratet med Humlen før jeg kom til henne, så det snakket vi også om. Det var spørsmål om sakskyndig og evalueringer og masse forskjellig, og vi måtte finne ut av hva vi skulle gjøre med det. Men Humlen kunne ikke være både sakskyndig og behandler samtidig og derfor måtte jeg velge hva hun skulle være. Det valget var egentlig veldig enkelt å ta og det var å ha henne som behandler!

Det jeg likte aller best med den første timen hos henne var måten hun tok meg imot på, jeg følte meg så velkommen og det var veldig godt å kjenne! Jeg var nervøs, så absolutt, men det gikk så mye lettere enn hva jeg hadde trodd og forventet, ikke så rart med tanke på hvordan jeg har blitt møtt av helsevesenet før da. På slutten av timen lurte hun på om det kjentes greit ut å skulle komme tilbake til henne, det likte jeg veldig godt! er nemlig ikke så mange av de andre psykologene jeg har vært innom som har spurt om det, de bare tok det som en selvfølge!

En uke senere hadde jeg time hos Solstrålen og det var ekstra gøyt å kunne si at det hadde gått så bra som det gjorde hos Humlen, og ikke minst å se reaksjonen til Solstrålen, hun ble nemlig veldig glad!:D Hun var nok minst like spent på hvordan det skulle gå som det jeg var!:p

Jeg kunne ha ramset opp grådig mye som har skjedd det siste året men da hadde dette innlegget blitt milelangt, så det dropper jeg:p Men noe kan nevnes og det er at det er så godt med helsepersonell som ser lengre enn sitt eget fagfelt, sånn som både Humlen og Solstrålen gjør! Jeg har møtt nok av helsepersonell som ikke bryr seg om noe som helst annet enn sitt eget fagfelt, noen ganger bare en liten brøkdel av det også, men sånn er heldigvis ikke de to! 
Og så må jeg jo bare nevne er yogaen! For Humlen skal nemlig ha et veldig så stort takk for at hun fikk meg interessert i det! takket være henne har jeg endelig funnet en treningsform som kroppen min stort sett godtar og det er så godt!:D

Så kjære gode Solstråle, tusen <3 takk for at du sendte meg til Humlen, og kjære gode Humlen, tusen <3 takk for alt du gjør og lærer meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar