onsdag 22. mars 2017

Vi tøtsjet noe viktig!

Denne dagen har gått fort og jeg har fått gjort en god del. Heldigvis var det ikke noe problem å komme seg avgårde til Humlen litt tidligere enn vanlig:p Jeg bestemte meg for å gå ned, det var deilig for da skinte solen! I løpet av timen hos Humlen var det alt fra sol, regn og sludd, når timen var ferdig så kom snøen. Men heldigvis var det veldig våt snø som kom og selv om det har lagt seg litt så er det bare midlertidig!

Timen hos Humlen var en veldig god time, også i dag har vi gjort øvelser som handler om grenser. En av øvelsene var å manifestere (tror det var hun kalte det iallfall) seg selv, da satt vi på hver vår bolster, jeg hadde øynene lukket og Humlen pratet. Vi gjorde også noen andre øvelser, jeg fikk også lov til å dytte henne litt, det var veldig morsomt, haha:p Humlen fant ut at vi nå har tøtsjet noe viktig i terapiforløpet, vi kom inn på noe av kjernen når vi begynte å jobbe med grensene mine. Opplevelsen av at grensene mine ikke blir respektert er noe som har fulgt meg siden jeg var barn. Nå har vi jo begynt å jobbe med grensene mine, den siste uken har det medført mye mareritt, og på grunn av det så har det Humlen kalte for spøkelser fra fortiden min på en måte dukket opp. Disse "spøkelsene" protesterer, ikke bare litt men mye, de liker nemlig ikke at jeg har satt ned foten og begynt å sette opp grensene mine! og da får jeg opplevelsen, spesielt når jeg sover, at jeg blir truet og truet og truet. Men vi fortsetter likevel med å gjenetablere noen grenser, "spøkelsene" skal ikke få vinne denne kampen altså!

Nå skal jeg legge meg, er litt spent på disse "spøkelsene" men jeg håper Humlens ord kan hjelpe meg i søvne også! I morgen skal jeg være litt med Pinnsvinet, rydde kjøkkenet og ellers gjøre så lite som mulig, tror jeg da! På fredag skal jeg heldigvis til Sommerfuglen og være med på en herlig yogatime!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar