torsdag 30. mars 2017

Jeg sov i natt!

Jeg sov i hele natt! Så herlig altså! Humlens plan med å ta frem verktøykassen før jeg sovner funket og det var ingen spøkelser som prøvde å invadere sirkelen min! Jeg fikk litt hjerneteppe når jeg skulle si det som ligger oppi verktøykassen, det resulterte i at jeg ikke husket annet enn det magiske teppet og Humle-vofsen. Men Humle-vofsen og det magiske teppet funket supert det!:D Måtte det bare vare!

Møtet med nav-damen gikk bra! Pinnsvinet var så snill og kjøre meg til nav-kontoret, det var grådig greit siden det ikke var noen buss jeg kunne ta uten å måtte vente i over en halvtime! Nå er det bare å vente på innkallelse til den derre avklaringen/karriereveiledningen, grunnet en liten venteliste kan det ta litt tid men det går helt fint for min del. Det skal uansett bli interessant å se om det vil resultere i noe form for arbeid for min del! Jeg syns det er veldig vanskelig å se akkurat det da, spesielt siden dagsformen min er så hinsides varierende! Me sannsynligvis har disse avklarings-folkene litt peiling da!

Etter at møtet var ferdig stakk jeg innom Pinnsvinets jobb for der satt hun og drakk kaffe, jeg fikk tilbud om å sitte på hjem igjen men takket nei. For om jeg hadde dratt hjem hadde jeg nok hatt store problemer med å holde meg våken og jeg vil helst unngå å sove på dagtid dersom jeg kan det! Derfor tok jeg turen inn til byen, kjøpte noen strikkepinner, litt mat og så dro jeg hjem igjen. Dessverre var det i overkant mye for en kropp uten særlig energi... men fordelen var at jeg fikk frisk luft og bevegelse da!

Vel hjemme var jeg fullstendig utslitt men jeg har heldigvis klart å holde meg våken da, det er jo positivt! jeg har også klart å strikke litt på fellesprosjektet til Pinnsvinet og meg, men det jeg burde strikke på har jeg ikke rørt på et par uker, jaja...:p 

I morgen skal jeg til Fysio-damen, der skal jeg trene minst mulig altså! jeg har ingen planer om å bruke særlig med energi når jeg er hos henne, jeg vil ikke bruke opp eventuell energi som jeg får utdelt hos henne! Nå skal det spares mest mulig, men samtidig må jeg finne på ting for jeg vet av erfaring at jeg går på veggen om jeg bare drar hjem etter en kort stund! Dessuten står jo påsken for døren om en uke og i den uken blir det mange dager med veldig lite aktivitet, så da får jeg legge meg litt ekstra på lading den uken!:p

Resten av kvelden skal gå til å glo på tv og kanskje strikke litt:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar