torsdag 16. mars 2017

Sommerfugler, pinnsvin, engler og kafe

I dag var det en veldig deilig og herlig time med yoga hos Sommerfuglen! Natten var nemlig alt annet enn grei, så den timen hun hadde med oss var akkurat det jeg trengte! Dessverre gikk jeg på meg iallfall en vannblemme så nå er det veldig vondt å ha sko på seg...

Etter yogaen oppdaget jeg at Pinnsvinet hadde ringt meg, hun lurte på om jeg ville være med henne på kjøpesenteret. Siden jeg var nærmere det enn hjemme fant vi ut at vi kunne møtes der. Vi gikk på kafe og drakk kakao, herlighet for en pris det var altså! Jeg betalte 51kr for et lite glass med kakao, det er sykt det! Heldigvis var kakaoen god da, ellers hadde det vært en megaskuffelse altså! På kafeen ble vi sittende lenge, tiden fløy jo avgårde! Plutselig oppdager Pinnsvinet Engel I, så da måtte vi jo prate litt med henne, hun var ferdig på jobb og var på vei hjem, da oppdaget vi hvor mye klokken var, hahahaha! Så derfor fant vi ut at vi måtte handle litt, hun skulle ha både det ene og det andre, vi var vel innom fire butikker men hun fikk tak i det hun skulle ha.

Først kvart på fem var jeg hjemme, gikk hjemmefra halv elleve, så det ble en del timer det altså! Nå sitter jeg i sofaen og her har jeg tenkt å bli sittende, må bevege meg litt da for jeg må lage middag, men ellers skal beina få mest mulig fred resten av ettermiddagen og kvelden!

2 kommentarer:

  1. deilig og kunne sette beina høyt når man har vært ute hele dagen ,nyt kvelden <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er sant! Takk, nyt kvelden du også! <3

      Slett