mandag 27. mars 2017

en laaang helg er over!

Dette skulle egentlig vært postet for et par timer siden men det ble det visst ikke noe av:p

Herlighet så trøtt jeg er! jeg visste egentlig at dette kom til å skje, at utmattelsen ville ramme meg etter denne helgen. Men at jeg skulle bli så ekstremt trett og utmattet var ikke helt med i min beregning altså! Beina er dessverre kjempelei seg og har det alt annet enn bra... kanskje ikke så rart med tanke på helgens nivå av aktivitet, i går gikk jeg 11.117 skritt med telefonen og så har vi jo alle skrittene jeg gikk uten den på meg... Likevel har jeg kost meg litt da!

Dagen i dag har ikke vært så veldig grei, natten var forsåvidt god, hadde ingen besøk og jeg tror jeg fikk sove hele natten igjennom. Men når jeg satt på bussen kom utmattelsen og tyllet meg inn i en sånn søvn man får når man sitter i en buss, der ble jeg helt til endestoppet. Når jeg skulle hjem skjedde akkurat samme greia, utmattelsen hadde det litt gøy med å dra meg inn og ut av søvnen og det var på nære nippen at jeg ikke kom meg av på busstoppet mitt altså!

Hjemme spiste jeg litt havregryn før jeg krøp sammen i sofaen med ullteppet over meg, håpet var å få litt søvn! Men fikk jeg det? Nhnh, ikke i det hele tatt... På en måte veldig greit men ikke akkurat der og da egentlig! Kvelden har gått til å glo på tv, skrive litt dagbok, fylle ut loggen til Humlen siden det ikke ble skrevet noe i den i helgen og glo enda mer på tv:p

I morgen er det strikkeklubb igjen, jeg aner ikke hva jeg skal strikke og det er veldig irriterende altså! Jeg har flere prosjekter men ingen som frister å strikke videre på, strikkelysten er dessverre forsvunnet litt... Et nytt prosjekt er klart i hodet mitt, det har en tidsfrist så jeg må jo begynne men det er et sånt pirkeprosjekt og dermed ikke noe å strikke på der. Såååå da må jeg finne på noe annet, har jo et teppe jeg kan sitte å strikke på da, som et lite nødprosjekt. Jaja, får se hva jeg finner på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar