lørdag 4. mars 2017

Vårfølelse!

I dag er det en sånn aldeles herlig vårdag her! Solen varmer så deilig og det er så godt å kjenne at våren endelig er kommet!

Dessverre fikk jeg ikke så veldig mye energi utdelt, jeg våknet halv ni men klarte ikke å komme meg opp før nærmere ti over elleve... Etter litt frokost begynte jeg å bli veldig rastløs, jeg hadde behov for å gjøre noe men det er ikke så lett når energien ikke er tilstede altså! Derfor fant jeg ut, etter mye om og men at jeg skulle gå på besøk til Pinnsvinet og se om hun var hjemme. Heldigvis stod bilen hennes utenfor så da ringte jeg på, hun hadde vært enda tregere enn meg med å komme seg opp så hun stod og laget frokost, hihi:p Men hun syns det var koselig med besøk og jeg ble værende der i nesten halvannen time eller noe sånt, da måtte hun gå for hun hadde en avtale.

Jeg følte ikke for å gå hjem med en gang når jeg gikk fra Pinnsvinet, bare måtte ha litt mer frisk luft og ikke minst mer av den deilige solen! Så da ble det en tur til butikken, hvor jeg brukte evigheter på å finne ut hva jeg ville ha til middag, det var vanskelig det! Vel hjemme følte jeg fremdeles ikke for å gå inn, derfor laget jeg litt lunsj, fant boken jeg leste og en campingstol og gikk ut igjen for å sitte i solskinnet. Selv med en veldig god jakke ble det fort kaldt, likevel var det veldig dielig å være ute og bare suge til seg alle solstrålene man bare får tak i!

Nå kjennes det ut som om det er blitt tømt en bøtte med tretthet over meg, blir bare trettere og trettere her jeg sitter, så kanskje det må en liten lur til? burde jo ikke gjøre det så jeg får se om jeg finner på noe annet istedenfor sånn at jeg ikke sovner:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar