mandag 19. august 2019

En god prat

I dag var jeg endelig tilbake på Humlens kontor, og det var innmari godt! En kopp te og en meget klok dame full av gode råd og tips gjør underverker altså!

Vi hadde mye å prate om, blant annet en fra fortiden som har dukket opp. Enn så lenge har jeg ikke truffet denne personen, heldigvis, muligheten for at jeg gjør det er til stede men forhåpentligvis skjer det ikke. Men når jeg leste det hun hadde skrevet på en gruppe vi begge er medlemmer av på Facebook frøs jeg så hinsides til is! jeg føk langt ut av toleransevinduet mitt og stivnet helt, det eneste jeg klarte var å bevege på øynene og puste så vidt det var, og slik satt jeg i over en time før jeg klarte å komme meg ut av det. Det var mildt sagt ganske heavy! 

Humlen bad meg om å øve mer på fem-øvelsen, for poenget med verktøykassen er jo at det som ligger i den skal funke så godt at det bare popper opp når jeg trenger det! Så den skal jeg øve mer på enn hva jeg allerede gjør!

Hun lurte også på hva jeg kommer til å gjøre når jeg står ansikt til ansikt med henne, jeg sa at jeg bare kom til å overse henne fullstendig. Men da satte Humlen noen ideer i hodet på meg, hun spurte blant annet om hvorfor jeg ikke bare skjelte henne ut, hun er jo tross alt en av de som har ødelagt oppveksten min og som er skyld i at jeg har store traumer den dag i dag! Og det hørtes helt fantastisk ut når hun sa det hun sa, og det frister meg veldig til å gjøre det! Men om det skjer vet jeg ikke da! Det jeg iallfall vet er at det er godt å spille av det i hodet mitt, det funker det også nemlig!

Nå er det tid for yoga! Sommerfuglen kom nemlig tilbake fra sommerens eventyr forrige uke og har så vidt startet med timer igjen! Jeg har innerst inne ikke så lyst til å gå likevel, men jeg er for sent ute til å melde meg av. Så da får jeg bare komme meg av gårde, som regel angrer jeg sjelden i etterkant og det er jo bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar