mandag 27. juli 2020

I en regnfull skog

Uken startet med en våt tur i skogen i lag med Humlen! Turen startet bra, men når vi satt på en trestamme og pratet ble det betraktelig mørkere skyer over oss og så kom dråpene fortere og tettere! Så da spratt vi fort opp og begynte å bevege oss videre! Men det var uansett deilig å være ute å gå, få frisk luft, bevegelse og masse gode inputt fra Humlen!

Dette var siste timen før vår siste del av ferien starter! Jeg kan nemlig ikke ha ferie i åtte uker, det har verken hodet eller kroppen noe særlig godt av, så jeg følger Humlen sin ferie rett og slett! Planen var jo egentlig å reise til mitt barndoms ferieparadis, men ettersom været ikke er det beste avventer jeg den turen. I tillegg skal jeg ha oppkjøring om ikke så alt dor lenge, og min kropp trenger tid på å lande, dermed er det ikke så alt for lurt å reise bort når datoen nærmere seg sakte men sikkert! Men det går fint an å ha ferie uten å reise vekk!

På vei hjem svingte jeg innom kjøpesenteret for å kjøpe magnesium-spray, det klarte jeg ikke å oppspore da helsekosten var tom og dama på apoteket skjønte ikke hva jeg snakket om... men jeg fikk derimot med meg hjem to pakker med knallgod lakris fra kitchn, de skal ligge i krisekrukka mi men jeg måtte jo smake på dem, moahahaha! I tillegg til litt shopping fikk jeg øye på selveste Solstrålen, vi sa bare hei til hverandre, men det var uansett veldig koselig å se henne igjen!

Når jeg kom hjem måtte jeg bare gå rett i dusjen, jeg var nemlig rimelig våt! Jeg så rett og slett ut som en druknet katt, haha! Resten av ettermiddagen/kvelden har gått til å gjøre hjemmeleksen min - lage liste over ting jeg har lyst til og ting som må gjøres i ferieuken, og så har jeg selvfølgelig glodd på TV!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar