onsdag 10. mars 2021

På tur i snøstorm

I dag har Humlen og jeg vært på tur ute i snøstormen! Vi likte ikke dette hvite som lavet ned fra himmelen, men siden det ikke la seg på bakken så så vi gjennom fingrene på det! Våren er her så vi vil ikke ha snø!

Vi var godt kledde, eller, jeg måtte låne votter av henne, for det hadde jeg klart å glemme. Jeg trodde jeg var veldig smart i går og tok med meg et par og la dem i bilen, men når jeg var vel hjemme igjen flere timer senere tok jeg de med meg, og dermed hadde jeg plutselig ikke votter liggende i bilen sånn jeg hadde planlagt! Tanken slo meg ikke i går når jeg var hjemme at de ble tatt med ut i bilen nettopp fordi jeg regnet med at jeg kom til å glemme dem på vei ut av døren i dag, hehe! Men Humlen hadde heldigvis et ekstra par liggende i bilen og var så snill og låne dem bort til sin surrete pasient! Derimot blir samme par med ut igjen i bilen i morgen og der skal de få ligge, for ja, våren er her, men det er fremdeles en sjanse for at det trengs votter på tur!

Vi pratet om mye forskjellig, som vanlig kan jeg trygt si, hehe! Det er ikke så mye som har skjedd de to siste ukene, men likevel gikk praten lett. I går var jeg på gjennomkjøring i området jeg vokste opp. Jeg var jo der før jul men reaksjonen som kom var helt ekstrem og alt annet enn bra. Så nå er planen at jeg bare skal kjøre gjennom og se hvordan det går for hver gang, og selvfølgelig er målet og holde meg innenfor toleransevinduet mitt! Gårsdagens tur gikk så som så, jeg var til tider litt hysterisk, men jeg klarte å konsentrere meg om kjøringen samtidig som jeg fløy litt opp og ned i vinduet. Jeg havnet bak en buss og pga noe så idiotisk som gatebusstopp klarte jeg ikke å kjøre forbi. Humlen syns jo det bare var bra da, for da fikk jeg jo testet meg skikkelig, og jeg ser det fra hennes side og hun har jo helt rett i det! I det jeg kom inn i tunnelen gikk ting bedre, og målet med turen var Bamse og Karamell, og der får jeg ALLTID påfyll av styrke og energi! Så jeg visste at alt som samlet seg opp inni meg sannsynligvis ville renne ut når jeg traff dem, og jeg hadde rett, noe som var veldig godt!

Etter å ha skravlet litt med Bamse og Karamell dro jeg videre, jeg måtte blant annet en tur innom IKEA og så kjøpte jeg en lunsj-pizza hos min gamle favoritt, nemlig Pizzabakeren! Når jeg satte nesen hjemover kom symptomene på at pedal-foten min hadde vært veldig anstrengt på turen, for det var nemlig vondt å gasse og bremse og ikke minst det å flytte foten mellom pedalene... Heldigvis gikk det greit å kjøre da, men det var ekstra godt å komme hjem og la foten få slappe av! Om to uker skal jeg ta samme tur, så får jeg prøve å være litt mer avslappet i pedal-foten!

Nå er det tv og strikking resten av kvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar