mandag 18. mai 2015

Vel overstått 17.mai!

Håper dagen din var bra i går!
Jeg fikk viljen min og gjorde KUN det jeg ville og ikke hva alle andre ville at jeg skulle! Skulle jo forøvrig egentlig bare mangle siden jeg er voksen da men det betyr likevel ikke at familien godtar sånt... menmen... Det er fullstendig greit å tilbringe en sånn dag alene i sofaen og koseklær dersom man ønsker det, og det gjorde jeg! Da er det jo greit å kunne se tog på tv eller bare stenge ute alt som har med dagen å gjøre. Jeg valgte å følge med på tv, syns det er litt koselig å kunne se alle de glade menneskene uten og måtte være midt blant dem!

Ellers har uken som har vært gått veldig fort men samtidig veldig sakte! Jeg begynte på ny medisin på tirsdag og den har gitt meg litt kjipe bivirkninger, men ingenting jeg ikke overlever og forhåpentligvis går det over innen en uke eller to! Men jeg håper virkelig at dette kan hjelpe meg bedre enn den forrige medisinen jeg gikk på! Den nye medisinen er mer rettet mot ptsd (posttraumatisk stressyndrom), angst, depresjoner samt litt mer, og de tre første diagnosene har jeg.

Nå skal jeg bare slappe litt av før jeg finner sengen, er trett men ikke helt klar for natten, lider av lakenskrekk, noen andre som også gjør det?:p


KOS deg resten av kvelden og ha en GOD natt<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar