torsdag 2. mai 2019

Ny luft inn

Den siste uken har vært ganske heavy, mildt sagt! Jeg har vært ute og fartet og det i seg selv er jo ganske slitsomt, men i tillegg så er det litt tøffe tider i familien min. Eller, jeg syns iallfall det er tøft, hva de andre syns vites ikke. Håpet mitt er at personen kan få slippe og lide mer, det kan umulig være noe godt å ha det sånn personen har det!

Men heldigvis hadde jeg time hos Humlen i dag, og hun kan trylle! Så i dag så fikk hun meg til å lande skikkelig på yogamatten og få meg til å puste med magen og ikke brystet! I tillegg gjorde hun noe helt fantastisk mens jeg lå på yogamatten - hun «svøpte» meg inn i ulltepper og det er innmari godt!


I ettermiddag sovnet jeg av ren utmattelse. Jeg ble så innmari trett når jeg kom hjem fra Humlen og plutselig så sov jeg! Litt dumt, men det som var så innmari deilig når jeg våknet var at det var akkurat som om all luften jeg ikke har klart å puste skikkelig ut var borte! Det har nemlig blitt veldig mye pusting med brystet og ikke med magen den siste uken... Men nå kan jeg puste skikkelig inn og ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar