tirsdag 7. april 2020

Lag en "jeg kjeder meg"-krukke!

Dagens time med Humlen gikk blant annet til å snakke om tiden vi er inne i! det er mange som går på veggene hjemme, jeg er en av dem, iallfall innimellom, og Humlen foreslo at jeg skulle lage en liste over ting jeg kan gjøre! Da kom jeg på at jeg kan jo lage masse lapper og putte dem i en krukke, så når jeg da kjeder meg skal jeg trekke en lapp og gjøre det som står på lappen! Den ideen likte hun veldig godt! Så nå er jeg i gang med å lage lapper, litt lettere sagt enn gjort, men det kommer seg!

I krukken skal det også ligge kjedelige ting, sånn som type "vask kjøkkenet", "sett på en maskin med klær", "tørk støv" osv. for dette må jo gjøres, men det er også viktig å ha gøye forslag! Hittil har jeg vel skrevet opp mye husarbeid, men også flere gøye da, sånn som å strikke mens jeg hører på lydbøker eller ser en film. Og så har jeg selvfølgelig sy-lapper! Humlen fikk også se et oppgradert syrom og ikke minst alt stoffet jeg har! Det har seg nemlig sånn at jeg har drevet med quilting i ganske mange år etterhvert nå og dermed har jeg også en god del stoff. Fordelen med det er jo at siden jeg har tatt opp igjen denne hobbyen så har jeg jo mye å jobbe med.

Poenget med dette er iallfall å finne på ting før du går helt på veggene! det er vanskelig, det skriver jeg gjerne under på! men samtidig så er det ikke så mye annet vi kan gjøre enn å bare prøve! En liten trøst i dette er at vi er sammen om å ha det sånn og det syns jeg er godt å kjenne på.

Humlen er så vennlig og omsorgsfull at jeg skal få ha time hver uke mens ting er stengt! Det er jeg evig takknemlig for! for det er nemlig ikke så veldig enkelt å være alene i en sånn situasjon! For bare fire år siden hadde det ikke gjort meg noe som helst! Men nå når jeg er vant til å ha folk rundt meg, jeg er vant til å være på strikkeklubben, jeg er vant med å være med Kaninen og de andre jeg har blitt kjent med og jeg er vant til være sosial, ja, da er det dritvanskelig å gå tilbake til slik det var før! Så da er det litt ekstra godt å ha en psykolog som bryr seg om pasientene sine!<3

Nå skal jeg fylle påskeegget mitt og så glo på TV, mulig jeg må finne strikketøyet og:p

Snoopy og jeg sender forresten en klem til alle som har det ekstra vanskelig i denne tiden! husk at det er masse muligheter for å få noen å prate med over telefonen! sjekk kommunen din for telefonnumre og husk å ta vare på deg selv så godt det går!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar