tirsdag 30. juli 2019

Årets første bad!

Litt sent egentlig, iallfall tatt i betraktning at jeg badet allerede 6.mai i fjor, men bedre sent enn aldri da!

Dagens tur gikk til Humleplassen, jeg har ikke vært der siden i starten av juni eller noe sånt, så det var på tide med en tur igjen! Heldigvis hadde jeg plassen for meg selv når jeg kom, så jeg var rask med å få på meg badetøy og gå uti, og det var lurt! For det tok ikke så veldig lang tid før det dukket opp ti personer hvor over halvparten var barn som skulle bade! Min første tanke var å pakke sammen og gå, men heldigvis ble jeg værende! ungene var dessverre litt for voldsomme til at det var så gøyt å bli værende i vannet, men de klarte heldigvis å være såpass rolige at det var greit å bli værende på land!

Når jeg kom hjem var det bare til å hive badetøy og -sko i vaskebøtten og skylle det opp. Og så måtte jeg skrubbe av meg all solkremen før jeg endelig kunne lande i sofaen! En stund senere kom styrtregnet og da måtte jeg jo ta med en legofigur ut og ta bilder, hihi! resultatet ser du forresten på Instagram:)

Akkurat nå vurderer jeg om jeg skal krype til sengs, er nemlig helt ekstremt trøtt! Mistenker sterkt at det er det kraftige væromslaget som har skylden, for det gikk jo fra strålende sol til skikkelig plaskregn, lyn og torden! Men det lureste er å klare å holde seg våken litt til, så jeg får se hvordan det går!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar