lørdag 14. mars 2020

Litt pessimistisk

Først må jeg bare si at jeg er helt for det myndighetene har gjort! De har gjort et klokt valg med denne nedstengningen! det kan diskuteres om de er litt sent ute, men de har i det minste endelig fått fingeren ut og tatt disse avgjørelsene og det er bra!

Men samtidig så kjenner jeg allerede nå at dette fort kan bli noen kjedelige uker fremover, og jeg er ikke engang i karantene! Jeg tror ikke jeg er den eneste som kjenner på dette! Det er nå jeg skulle ha hatt en hund altså! for selvom hunder ikke kan prate på samme måte som det vi kan så hadde jeg i det minste hatt en å prate med uten å ringe noen!

Men, men, jeg fikk tidenes gladeste nyhet i går og kan glede meg over det! for den nyheten gjør nemlig at jeg har noe å drive på med fremover! for det har seg nemlig slik at min favoritt-butikkmedarbeider på nærbutikken min er gravid! og hun er så herlig og en skikkelig gledesspreder at jeg rett og slett bare må lage noe til henne! Dermed er det bestilt en del stoff fra en sy-butikk, takk og lov for netthandel nå altså! På mandag er planen å stikke innom strikkebutikken og kjøpe noen herlige nøster med lanett slik at jeg kan strikke en liten bukse! Planen var egentlig å dra ned dit nå i dag, men ute er det så kaldt og guffent at hele meg bare protesterte ved tanken på å gå ut av døren!

Nå er planen å gjøre litt husarbeid, noe jeg egentlig ikke har lyst til, så vi får se hvordan dette går! haha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar