onsdag 25. mars 2020

Lock-down

Dette er litt surrealistisk syns jeg! hvem ville egentlig tro at vi ville oppleve en slik tid i Norge i 2020? jeg hadde ikke trodd det! Men nå er det nå blitt sånn og det er ikke så mye vi kan gjøre utenom å følge de reglene som er blitt laget! for vi vil jo ha slutt på dette så fort som mulig, det vil iallfall jeg!

Men som jeg sa til Humlen i går så er jeg veldig glad for at det skjer i 2020 når vi har alle de mulighetene som vi har til å holde kontakt med folk! Bare det at vi kan ha online-timer sammen er jo fantastisk! For det hadde blitt rimelig tøft og vanskelig å ikke skulle ha noe som helst kontakt med Humlen i denne perioden! Vi har time allerede om to uker, det er godt, for tre uker hadde nok blitt litt for lenge nå når alt er stengt! Når samfunnet åpner igjen skal vi feire med en skogstur og sjokolade, hihi!

I tillegg har jo Sommerfuglen gått fullstendig online! Det er ikke helt det samme å gjøre yoga hjemme i stuen med henne på en skjerm, men det er en fantastisk løsning likevel! Da har jeg noe å se frem til hver eneste dag om jeg så vil og det er veldig greit!

Heldigvis har jeg mange hobbyer, må jeg også bare få masse energi til å holde på med det i denne tiden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar