fredag 14. desember 2018

Litt uvant på en fredag!

Det var litt uvant på en fredag men i dag har jeg altså vært hos Humlen!
Timen var som vanlig veldig god! Det gikk en del i Lille Live da hun har vært en del aktiv i det siste! I går dukket hun også opp på yogaen hos Sommerfuglen! vi lå nemlig med en sånn yogaball på solar pleksus og det kan være grådig heftig, på godt og vondt! Jeg startet først med å holde meg oppe med armene men etterhvert så klarte jeg å gå dypere og til slutt lå jeg med pannen på matten! Humlen ble litt forskrekket når jeg sa at jeg til slutt hadde fått pannen ned på matten, og det skjønner jeg godt, for jeg var ikke helt forberedt på at det kom til å gå! haha!

Vi snakket også om julen og det å lage sine egne juletradisjoner! Hun lurte nemlig på hva jeg skal spise på julaften men det visste jeg ikke helt ennå! Jeg har grådig lyst på nøttestek uten nøtter, men da burde jeg egentlig ha en stavmikser.

NAV-møtet var også et tema, NAV-damen min har nemlig sendt en bestilling på spesialist-erklæring til Humlen! Hun kan jo ikke skrive den uten at NAV har bestilt den, sånn NAV-byråkrati, de har bitt seg selv i baken med å gjøre det på den måte det gjøres på nå! Men, men, sånn er det bare med den saken!

Ellers har jeg vært på yoga hos Sommerfuglen i ettermiddag! Det var himmelsk deilig!
Ooh, i formiddag begynte jeg forresten å bake pepperkaker! har fryktelig mye deig, så jeg kommer vel til å holde på i helgen, hahaha! Men de er så ekstremt gode at det egentlig er greit!

Nå skal jeg spise kvelds og kanskje muligens pittelitt sjokolade, for det er jo helg!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar