fredag 21. desember 2018

Velkommen kjære juleferie!

Nå er det juleferie! og snart er det også solsnu! klokken 23.23 snur solen og det går mot lysere tider! Det er ufattelig deilig altså!

Dagen i dag har blant annet blitt brukt til å ha årets siste time hos Humlen! Det var veldig koselig! Vi pratet om ting som har skjedd siden timen for en uke siden og hva som skal skje i julen. Hun fikk også en litt fuktig julegave, den ble vasket i går kveld, litt for sent tydeligvis, for jeg klarte nemlig ikke å få den tørr før jeg måtte gå, haha! En plan for starten på 2019 er også laget.

Etter timen hos Humlen dro jeg for å handle, trengte to små julegaver, og etter mye om og men klarte jeg heldigvis å bli enig med meg selv i hva det skulle være! Mat, snop og brus er også handlet litt, kanskje litt i overkant mye julebrus men den kan jo drikkes både i januar og februar, så det gjør ingenting! I ettermiddag var jeg også på yoga hos Sommerfuglen, det var deilig!

Nå i kveld har jeg føket rundt i leiligheten, pyntet juletre, pakket inn gaver, ryddet, støvsuget og glodd på TV. Når solen har snudd skal jeg starte på veien mot sengen, jeg er trøtt, men jeg bare må være våken klokken 23.23, hihihi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar