onsdag 2. januar 2019

Godteavtale og litt mer

I dag er jeg et steg nærmere uføresøknad! Humlen og Langbein har nemlig sendt sine erklæringer til NAV!

Når jeg var hos Humlen fikk jeg lese det hun hadde skrevet, heldigvis forberedte hun meg godt før jeg begynte å lese! Det er nemlig ganske heavy og lese sånne rapporter om en selv! Det er svart på hvitt om hvordan ståa er og det er ærlig og rett ut fra en spesialists mening! Men Humlen er en kløpper i å ordlegge seg, hun skriver veldig godt, noe jeg har sett flere bevis på før, og denne erklæringen var intet unntak!

Humlens vurdering er at på grunn av gjentagende traumer over mange år og manglende støtte over like mange år + at det gikk enda flere år før jeg kom i behandling antas det at diagnosen min, altså PTSD, er blitt kronisk. I tillegg har dette vært med på å forme/endre personligheten min til den jeg er i dag - en engstelig person som har svært vanskelig for å knytte seg til jevnaldrende og stole på dem + at jeg lett knytter meg til og blir avhengig av de få som dukker opp på min vei og blir hjelperne mine. Og det er ganske ekstremt, mildt sagt! Ikke det hun har skrevet men at det er sånn det er! Altså, jeg er jo klar over dette fra før av, men det blir liksom så voldsomt på et papir på en måte! Da blir det veldig tydelig på hvor skadelig mobbing faktisk kan ende opp med å være på den som er offeret!

I tillegg fikk jeg henne med meg på en godteavtale! jeg trenger å komme meg av sukkerkarusellen etter juleferien hvor det ble snop hver bidige dag, og da er det greit med litt hjelp! Hun var mer enn gjerne med på en godteavtale! Så nå har ingen av oss lov å spise snop i hverdagen, helgen derimot, da er det greit, men ikke fra fredag til søndag da, gjerne en av dagene. Pepperkaker og boller er lov, jeg må ha noe jeg kan ty til om behovet melder seg, hihi:p Brus er også lov, den avvenningen får jeg ta en annen gang, den er for såvidt ikke så veldig ille da!

Etter at timen hos Humlen var ferdig suste jeg hjem med skuteren, fant julegaven jeg ville bytte, tok av meg et lag med klær og så tok jeg bussen til kjøpesenteret. Der stakk jeg innom Englene, jeg ville nemlig lese Langbein sin erklæring før den ble sendt! Men jeg var for sent ute! han hadde sittet på kontoret på søndag kveld og skrevet den han, sendt den til NAV hadde han også gjort! Engelen spurte om jeg ville lese den likevel, noe jeg takket ja til, siden hun måtte spørre Langbein om det var greit tok jeg meg en shoppingrunde i mens! Jeg endte fort opp på lekebutikken, jeg bygget nemlig Lego i julen og fikk virkelig smaken på det! Eller, smaken på det har jeg aldri mistet, men det er ikke det jeg gjør så ofte lengre. Humlen og pratet også om dette i dag, og det gjorde lysten min på ny Lego bare enda større! Så da var det ikke så vanskelig å ta med seg en Harry Potters Hogwarts Great Hall (festsalen) til kassen! Julegaven ble byttet i en tilgodelapp, Langbeins korte men greie erklæring ble hentet, oppbevaringsbokser til julepynten ble kjøpt og så suste jeg hjem igjen med bussen.

Ettermiddagen og deler av kvelden har naturligvis gått til å bygge Lego! Det var seks poser i esken, fire av de er bygget, så jeg har ikke så veldig mye igjen med andre ord! Og det var noe ekstra med flunkende ny LEGO altså! ja, jeg er 30år men jeg er absolutt ikke for gammel til å bygge Lego! Følg meg på Instagram for ferdig resultat da! charcotmarie88

Nå skal jeg straks starte på veien mot sengen, tror jeg bare må bygge litt mer på Legoen først, hihi!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar