tirsdag 1. januar 2019

Et nytt år!


Da er vi kommet inn i 2019🎇🎆🎉🎊
Kvelden i går var akkurat sånn jeg ville det, nemlig rolig og stille! Like før midnatt hoppet jeg i litt yttertøy og gikk ut for å se på fyrverkeriet. Dessverre er det mange hus som sperrer for utsikten, men jeg hadde flaks og kunne stå like ved huset og se det som ble skutt opp i nærområdet!

Jeg startet året med å prate litt med Humlen, hun holder nemlig på med spesialisterklæringen som NAV skal få i forbindelse med uføresøknaden min. Hun pleier ikke å ringe pasientene sine 1.nyttårsdag sånn til vanlig altså, men hun hadde et par ting hun bare måtte ha svar på! Heldigvis kunne jeg gi svar på det hun lurte og i morgen skal jeg få lese det hun har skrevet!

Det var ikke akkurat en rolig natt i natt, så derfor endte jeg fort opp i sofaen hvor jeg ble mer eller mindre hele dagen. Men det er helt greit, det er jo siste fridagen for denne gangen, og har man ferie er sofaen et helt sted å tilbringe dagene, hihi:p Dessverre endte jeg opp med å sovne også, beina har det ikke særlig bra for tiden, der er været den største synderen, og da kobler gjerne kroppen min ut. Det er for såvidt helt greit! ulempen er bare at det går utover nattesøvnen... Men, men, sånn får det bare være av og til, er ikke så mye jeg kan gjøre med det!

Nå skal siste rest av julesnopet fortæres! jeg har nemlig store planer om å lage en snopeavtale med Humlen! Det er nemlig fryktelig hardt å komme seg av sukkerrusen og da er det greit å ha en og tilstå til! Jeg er ikke helt sikker på om det vil funke men jeg håper det kommer til å gå bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar