onsdag 20. mars 2019

Ble fanget

Elvemonsteret fanget meg, det dro meg ned gjennom kaninhullene, ut i elven og ned på bunnen hvor det fanget meg med alle sine åtte armer! Flashbacks kan gjøre så ekstremt vondt! Og i dag så funket ikke verktøykassen min heller, jeg rakk ikke å få på  meg redningsvesten før monsteret hadde meg, jeg rakk ikke engang å gripe fast i bakken før jeg satt på bunnen av elven! Det var fælt! det var fryktelig! det var ekstremt vondt!

På toppen av det hele måtte jeg på et styremøte, vanligvis går det greit. Men i dag var vi et sted jeg aldri har vært før, vi var i et lite møterom med dårlig sirkulasjon og kun en eneste dør som fluktmulighet. Det som skjedde tidligere i dag kombinert med dette ble alt for mye for meg! Jeg hadde lyst til å storme ut derfra og aldri se meg tilbake, men jeg klarte det ikke! jeg frøs til is og klarte ikke å rikke meg av stolen... På toppen av det hele ble møtet forlenget og vi ble sittende der i nesten TRE jævlige timer! Ikke kunne jeg strikke og dermed hadde jeg ikke noe å konsentrere meg på, så til slutt ble jeg sittende og stirre på boblene i glasset med cola i og latet som om jeg hørte etter.

Endelig kunne vi gå og egentlig skulle jeg bli kjørt hjem, men hun som skulle kjøre meg skulle absolutt innom en butikk på veien som da hadde blitt en lang omvei for min del! Når jeg hørte det så protesterte absolutt hver eneste celle i kroppen min! Beina skrek og hylte, for de skulle absolutt ikke på noe handletur nei! de skulle hjem og de skulle hjem der og da! Heldigvis var det opplett, heldigvis var det okay gåavstand til huset mitt og heldigvis hadde jeg en refleks hengende på sekken min! Så hva gjorde jeg? jo, jeg skyldte på en stivnet kropp som trengte bevegelse og så stormet jeg hjemover, jeg gikk så fort oppover den bratte bakken at jeg knapt hadde pust igjen på toppen, det gikk rundt for meg og jeg var kvalm av anstrengelsen, men likevel fortsatte jeg og gå! Og heldigvis, bare 20 minutter senere kunne jeg smelle igjen ytterdøren og låse den!

Og nå sitter jeg i sofaen og skriver dette, jeg endte opp med å ta en dusj sånn at jeg forhåpentligvis kunne bli litt roligere. Beina hater jo å dusje, så for å være litt snill med dem filte jeg de etterpå, hvor lurt det var å påføre de to triggere vet jeg ikke da... Men jeg tror de satte på pris på det, iallfall filingen! Nå skal jeg spise litt kvelds og så håper jeg virkelig at jeg klarer å legge meg, iallfall sånn etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar