mandag 17. juni 2019

Dagens time hos Humlen gikk til å prate om mye forskjellig!
Hovedtemaet ble vel noe av det siste vi snakket om, nemlig morgendagen! for i morgen skal jeg til stedet jeg vokste opp, ikke akkurat noe jeg jubler så grådig mye over, men det jeg skal er noe jeg vil og da får det bare gå! så vi repeterte verktøyene mine, verktøykassen er jo full, og det var bra med en repetisjon for det var en øvelse jeg hadde glemt faktisk!

Vi hadde faktisk flere hovedtemaer, det har nemlig skjedd store ting den siste uken! jeg velger å ikke skrive om det her, men dere som følger meg på Instagram skjønner kanskje hva det er snakk om i og med at jeg har lagt ut litt bilder, hihi!

Ellers er jeg snart bursdagsbarn, det var også et lite tema! Men for første gang siden jeg startet hos Solstrålen så har jeg faktisk ikke hatt et stort behov for å prate om bursdagen på forhånd! takket være dere, Solstrålen og Humlen, så har jeg faktisk lært å sette pris på den dagen i året som bare er min! og det er jeg innmari glad for! så et stort takk til dere to for det altså!


Nå i kveld har jeg vært på yoga hos Sommerfuglen, det var innmari deilig! det som ikke var fullt så gøyt var hjemturen! jeg fikk nemlig en hentemelding mens jeg var på yoga, så jeg tok turen innom butikken for å hente pakken! Men så var det det regnet da, det kom som en bøtte og bare plasket ned mens jeg kjørte hjemover. Og herlighet så våt jeg ble! siden jeg ville ta vare på pakken i tilfelle jeg måtte sende skoene i retur hadde jeg regncapen over den, det gikk utover beina og regnet, ja, det fant ganske mange veier ned i skoene mine... Så med andre ord så var det veldig godt å komme innendørs!

Nå skal jeg spise litt kvelds og så skal jeg etterhvert legge meg! trenger en god natt med søvn for morgendagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar