onsdag 7. november 2018

For en dag!

Jeg har bare en ting å si og det er at dette har vært en helt fantastisk dag!
Dagen startet med fjellturen som planlagt, jeg våknet heldigvis av meg selv allerede 8.55 og det gjorde at jeg var ute av huset allerede 9.47! Ti minutter senere startet jeg å gå mot toppen, men i det jeg kom inn i skogen måtte jeg bare dra inn årene og kle av meg litt! Jeg hadde seriøst ALT for mye klær på meg! Altså, det var 11,9grader når jeg gikk men jeg tenkte at det er jo tross alt november og dermed er ikke det så veldig mye! Jaja, det er nå bedre å kle på seg for mye enn for lite!

Etter tips fra Humlen tørket jeg støv at turstavene mine og tok de med meg. Jeg har hatt de i sikkert ti år men bare brukt de en eneste gang før i dag. De var litt i veien, så etter en stund havnet de i sekken, men som Humlen så fint sa så er det jo en vanesak! Dessuten klarte jeg å bruke de litt mer når jeg var på vei ned igjen, da kom jeg inn i en litt god flyt og klarte noen lunde å bruke dem, det var litt kult! På toppen fikk jeg heldigvis litt alenetid før det kom et eldre ektepar gående, de var pratesyke men også veldig koselige, dermed var det faktisk helt greit at de dukket opp! Etter en stund var jeg dessverre nødt til å vende nesen hjemover siden jeg skulle til Humlen!

Timen hos Humlen var veldig bra! Vi pratet som vanlig veldig mye, noen vanskelige temaer dukket opp men de var heldigvis i fåtall! Hun kunne se på ansiktet mitt at jeg hadde vært ute og fått frisk luft, og det skjønner jeg veldig godt siden jeg kjente det langt inne i sjelen at jeg hadde hatt en fantastisk fjelltur! Vi snakket litt om NAV, NAV-damen min har ikke vært på jobb, men i morgen skal Humlen få tak i henne sånn at vi vet litt mer om det kommende møtet vi skal ha!

I kveld har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før! Eller, det er litt feil å si egentlig, for jeg har gjort det hundrevis av ganger! Men jeg har aldri gjort det så sent som i kveld! Jeg har nemlig vært på en kveldstime som startet så sent som 19.30! Det var Sommerfuglens super-vikar som hadde timen, for stakkars Sommerfuglen er blitt slått ut av influensaen som herjer! Det betyr at morgendagens time som jeg vanligvis pleier å gå på er avlyst, så derfor ble det en kveldstime på meg. Super-vikaren, som jeg forøvrig kjenner veldig godt, hadde planlagt en herlig time med fokus på skuldre, nakke og bryståpnere, blant annet en halv krokodille, den var kul! haha! Og timen, ja, den var aldeles herlig!

Siden det ikke blir yoga i morgen skal jeg ha en skikkelig daffedag! Det blir sofa, strikketøy og krimserie! Nå derimot skal jeg spise litt kvelds og så gå og legge meg! Forhåpentligvis blir natten helt fantastisk, den må jo nesten bli det etter denne dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar