onsdag 21. november 2018

Min første påkjørsel...

Lav sol, uoppmerksomme bilførere og en liten skuter på vei over et gangfelt i god tro om at bilen var klar over det er ikke til å spøke med altså! Og for å si det sånn så var det rett og slett en DRITEKKEL opplevelse! Heldigvis hadde sjåføren veldig lav fart, jeg kom unna det uten en eneste skramme og det ble bare små materielle skader på skuteren! Det som var ekstra ekkelt var at jeg satt nede i varmeposen og hadde ikke mulighet til å flytte på meg i det hele tatt! Så nå tror jeg faktisk at jeg skal spandere en skikkelig varm vinterbukse som jeg kan bruke istedenfor posen

Siden jeg allerede hadde hatt en ganske heftig og tøff time hos Humlen fant jeg ut at dette var en veldig god og lovlig grunn for å kose seg litt, til tross for at det bare er onsdag! Så derfor kjøpte jeg julebrus og litt sjokolade, sjokolade er forøvrig alltid lov, bare spør Humlen!

Resten av kvelden har vært veldig rolig! Jeg er gørrsliten etter hele dagen og kjenner at det skal bli godt å legge seg, noe som skal skje snart men jeg må bare spise litt først!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar