tirsdag 6. november 2018

For et bråk!

Herlighet, som folk kan bråke! Jeg tror støynivået på dagens strikkeklubb er på topp fem, muligens topp tre også, for der var det bråk altså!

Jeg skulle strikke på en lue, planen var å ha to farger og et fryktelig enkelt mønster! MEN det bråkte så hinsides mye at jeg klarte ikke å konsentrere meg i det hele tatt! Alt jeg gjorde ble feil og det ble bare rot i mønsteret, eller, forsøket på mønsteret! Så jeg tok opp det jeg hadde strikket iallfall tre ganger! Til slutt tok Strikkeguruen strikketøyet fra meg, rekte opp til vrangborden og begynte å strikke rette masker for meg! Det var lurt! Så fra å egentlig skulle være en flerfarget lue blir det nå en helt ensfarget lue! Når den er ferdig får den kanskje litt pynt på seg i form av en heklet blomst eller noe sånt!

Resten av dagen har vært rolig, jeg har rett og slett ikke hatt noe ork til å gjøre særlig mye! Hodet har vært surrete etter alt bråket, men jeg har heldigvis klart å strikke ganske mye på luen da!

I morgen skal jeg til Humlen, men det er ikke før litt over en time senere enn hva jeg vanligvis pleier. Så derfor er planen min at jeg skal komme meg på fjelltur før jeg skal til henne! Det er meldt strålende vær, og siden regnet har meldt sin ankomst til helgen tenker jeg at morgendagen er perfekt slik at finværet blir benyttet fullt ut! Derfor bør jeg egentlig komme meg i seng, jeg har nemlig lagt opp til at jeg skal gå hjemmefra SENEST halv elleve, helst før, sånn at jeg er hjemme igjen til senest halv ett og rekker å spise lunsj, skifte og komme meg avgårde igjen.

Så nå skal jeg spise litt kvelds, finne frem klær, for jo mer som er klart i morgen, jo enklere er det å komme seg ut på tur, det er iallfall det jeg tror nå! Haha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar