fredag 19. april 2019

En deilig langfredag!

Det tok litt tid men til slutt klarte jeg å ta et valg!
Jeg startet dagen med å ta på meg turklær, da er det nemlig litt enklere å komme seg ut på tur! Beina var så som så, de har dessverre vært fryktelig vonde hver dag denne uken, og i dag var/er intet unntak... Men de er heldigvis like glad i å gå på tur som resten av kroppen og var ikke vanskelig å be når jeg foreslo en fjelltur!

Forrige fjelltur ble jo så som så, jeg startet alt for fort og ble dermed grådig svimmel! I tillegg har jeg anstrengelsesastma, den viser seg heldigvis ikke så ofte, men den dagen ville den tydeligvis ha litt oppmerksomhet, og det gjorde jo ikke akkurat svimmelheten bedre... Så i dag stappet jeg spagettien (altså øreplugger) i ørene, skrudde på Storytel hvor det går i Harry Potter og startet turen. Jeg har nemlig funnet ut at det går litt enklere med lyd i ørene, da går jeg som regel ikke i fryktelig stor utgangsfart! Og heldigvis gikk det litt bedre i dag, selv om jeg måtte dra inn årene og sette meg ned på samme stein som forrige gang! Men jeg var raskere oppe og gikk igjen nå da, så sånn alt i alt var det en bedre tur oppover!

På toppen var det fullt av folk, ikke særlig uventet på en sånn dag som dette! Men jeg hadde planer om å få litt tid alene, og ikke minst en plass på benken! Så jeg måtte vente, hele tre kvarter tok det før toppen var min i fred og ro, og det var deilig det! I over en time ble jeg sittende, heldigvis med solfaktor 50+ i ansiktet!

Så begynte jeg å bli litt sulten og siden jeg allerede hadde spist opp det eneste spiselige jeg hadde med meg, en kvikk lunsj, var det på tide og vende nesen hjemover!

Etter at jeg kom hjem har jeg fått i meg litt middag, tatt litt bilder, sjekk Instagram-kontoen min om du er nysgjerrig! Og nå ser jeg på TV og tror at jeg må fylle påskeegget mitt, hihi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar