torsdag 25. april 2019

En tøff torsdag!

Hoo! Denne dagen ble mye, mye, mye tøffere enn beregnet!
Jeg var klar for at dagen kom til å bli tøff, men fordi jeg havnet et sted jeg ikke vil være så ble det enda tøffere! Beina hadde lyst til å flykte, det hadde også hodet og resten av kroppen lyst til! Men jeg klarte å bli værende, jeg tror faktisk ikke at jeg hadde klart å løpe om jeg så ville! Samtidig som det var hinsides tøft og vanskelig og smertefullt, så var det også godt! Jeg regner med at de neste ukene blir tøffe på grunn av dette, men jeg har vært igjennom det før flere ganger så det går nok denne gangen også!

På vei hjem med bussen følte jeg at jeg var i "koma", jeg følte meg helt fjern og slet med å være tilstede. Men heldigvis hadde jeg lydbok i ørene og dermed noe å konsentrere meg om! Når jeg gikk av bussen gikk jeg bare på automatikk, at det regnet tenkte jeg liksom ikke så veldig mye over. Beina hadde tydeligvis bestemt seg for at jeg skulle innom butikken og handle sjokolade, så da ble det sånn som de ville!

Det endte til og med med at jeg faktisk klarte å sende Humlen en melding med spørsmål om hun hadde mulighet for en liten prat med meg! Og det skal mye til for at jeg klarer å gjøre det! Men i dag klarte jeg det, og det er jeg innmari glad for, og faktisk litt stolt over! Når hun ringte lå jeg sammenkrøllet i sofaen og  hørte på lydbok, jeg var nesten på vei inn i søvnen også faktisk. Hun klarte å dra meg opp  fra kaninhullet jeg hadde ramlet ned i og fikk stablet beina mine ned på gulvet igjen. Det var godt, for jeg var faktisk langt ute på vidden og vandret! Humlen var forresten helt enig i at jeg kunne spise sjokolade i dag, og det med god samvittighet! Godteavtale kan bare være godteavtale, jeg har fullstendig gyldig brytegrunn!


Nå sitter jeg med en bamse i armkroken og venter på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig, bamser er nemlig gode å ha selv om man er voksen! Jeg har nemlig grådig lyst til å legge meg! De neste dagene blir lange men forhåpentligvis koselige! Aller mest gleder jeg meg til søndag ettermiddag da, for da er det som skjer i helgen over og friheten begynne:p Noe av hva jeg skal drive med de neste dagene kan det godt hende jeg røper på Instagram, så hvis du er nysgjerrig kan du sjekke ut kontoen min:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar