onsdag 20. juni 2018

En trøtt onsdag

Herlighet, så trøtt jeg er!
I ca. fire timer har jeg vært stuptrøtt, øynene er supertunge og har mest lyst til å bare lukke seg og sove en stund. Men jeg har heldigvis klart å holde meg våken da, selv om det er litt vanskelig siden det frister veldig å krølle seg sammen og ta seg en lur i sofaen!

Årsaken er nok timen hos Humlen, vi pratet nemlig mye om lille Live da hun har vært fryktelig aktiv i forbindelse med at jeg nettopp har hatt bursdag! Det var mye tårer men Humlen sa at det var helt greit at jeg gråter, for historien min inneholder blant annet så uendelig mye urettferdighet og vold mot meg... Det er ufattelig vondt og tøft og snakke om det men samtidig er det også litt godt på en måte, for jeg vet jo at det Humlen og jeg gjør hjelper!

Vi har også lagt planen for sommeren, eller, den la vi for flere uker siden men i dag la vi den om litt. I tillegg laget vi en avtale for tiden jeg befinner meg på rehab.stedet, for det er greit å kunne slå av en prat dersom det er behov for det eller om jeg bare har lyst til å si hei, og så fikk jeg et par timer i august.

Nå skal jeg henge opp en maskin med klær og så skal jeg finne noe fornuftig å spise, samt verdens beste cookie til dessert! hjemmelagede cookies er jo helt fantastiske!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar