mandag 25. juni 2018

Junis siste uke

Så er nok en uke i gang, den siste i juni men man skulle ikke tro det er sommer ute med tanke på været som har vært den siste uken altså! Heldigvis lover værmeldingen bot og bedring, meteorologene har også snakket om at vi kanskje bikker 20grader!

Dagen i dag har vært veldig rolig, natten har krevd sitt av meg... barnet i meg dukket opp, også kjent som "lille Live", verktøykassen min kicket inn sånn at 2018-versjonen av meg kunne ta kontrollen men det gikk overhodet ikke... Og jeg fikk ikke så mye energi utdelt når jeg våknet, så det jeg fikk ville jeg spare til yogaen som var i kveld! Egentlig hadde jeg satt meg opp på to yogatimer på rad, men når den første var over fant jeg ut at jeg skulle dra hjem. Sommerfuglen var helt enig og sa at det var fornuftig, så jeg tror jeg fikk en stjerne i boken hennes, haha!

Planen for morgendagen var i utgangspunktet å dra til strikkeklubben, men der er det plutselig blitt arrangert fellestur. En fellestur som innebærer flere enn de som vanligvis dukker opp om tirsdagene, noe jeg ikke orker nå på noen som helst måte... Så istedenfor å være med de på tur skal jeg gå min egen tur, jeg skal nemlig opp på favorittfjellet mitt! Siden værmeldingene er så fine som de er må jeg nok dele fjellet med noen andre, men det får så være, til topps skal jeg!

Nå derimot skal jeg lete etter sengen, er ganske sikker på at jeg vil finne den under alle klærne som ligger der og venter på å bli brettet! Klesvask er jeg god på, bretting av klær er derimot ikke fullt så gøyt!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar