fredag 8. juni 2018

Endelig helg!

Live er sliiiiten! heldigvis er det helg da men jeg vet ikke om det vil hjelpe så veldig på slitsomheten min...

Dagen i dag har vært lang, jeg våknet nemlig allerede litt over åtte og var alt annet enn ferdig med å sove. Halv ni gav jeg opp forsøket på mer søvn, men først litt over to timer senere stod jeg opp, haha! Egentlig ville jeg på tur men beina var ikke med på det i det hele tatt, de syns det var den dummeste ideen jeg kunne komme opp med! Så da ble det en bytur istedenfor, kjøpte bare en smoothie og så dro jeg hjem igjen. Men det var akkurat passe tur for å få timene til å gå uten å gjøre alt for mye!

I ettermiddag var det yoga igjen, timen var helt grei men hun som hadde timen skravlet litt for mye. Men beina fikk heldigvis ligge i viparita karani da, så selv om de klaget, og klager fremdeles, var de i det minste litt fornøyde i noen minutter!

Planen for helgen er å ta det rolig! Jeg har veldig lyst til å gå på fjellet enten i morgen eller på søndag, men det spørs om beina blir med på det! Akkurat nå er jeg grådig i tvil om hva de syns, de har nemlig ikke lyst til å svare meg når jeg spør! er jeg heldig er de litt blidere i morgen og sier ja til en deilig skogstur som fører oss opp til en fantastisk plass!

Men nå derimot skal jeg starte på veien mot sengen! Faren for at det tar litt tid er stor, men planen er å være i seng før midnatt, iallfall gjøre et forsøk på det!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar