fredag 21. september 2018

En lang fredag

Vel, denne fredagen har vært lang, faktisk litt i det lengste laget!

Den startet med at jeg var på AFT-tiltaket, det gikk greit men altså, hva skal jeg si? jeg får virkelig ingenting ut av å være der! Absolutt ingenting! så lenge vi ser bort i fra vond rygg da... Det er gørrkjedelig! Jeg trodde jeg skulle igjennom en kartlegging i dag men hun som har ansvaret for meg var ikke å se i dag heller. Om hun var syk eller om hun faktisk var på jobb aner jeg ikke, så får vi se om hun er der på mandag da! Men heldigvis skulle jeg til Rosen når jeg var ferdig! Det var en smertefull halvtime men samtidig så gjør det veldig godt da!

Vel hjemme igjen hadde jeg store problemer med å holde meg våken! Jeg var så hinsides trett at jeg trodde det ikke kom til å gå bra med å komme seg avgårde til yogaen! Men utrolig nok så gikk det heldigvis veldig bra! Og yogatimen, ja, den var helt fantastisk! Jeg kjente at Rosen hadde jobbet med meg i enkelte øvelser, spesielt i lukket vinge!

Kvelden tilbringer jeg i sofaen og jeg har store planer om å gjøre minst mulig, bortsett fra å spise litt snop da, hihi!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar