mandag 16. juli 2018

Forandring i planer

Planen min i dag var å dra til Bamse og Karamell! dessverre har de dratt på ferie... egentlig visste jeg det men utmattelsen som tok meg når jeg kom hjem fra ferie tok tydeligvis også hukommelsen min... så jeg bommet og trodde ferien deres skulle starte om en uke, men den startet allerede nå i helgen... Fryktelig kjipt siden jeg nå ikke får truffet de før jeg drar på rehabilitering! Men det er ikke så mye å gjøre med nå! Heldigvis er de tilbake på jobb når jeg er hjemme igjen, så da kan jeg ta turen ut til de!

Da hadde jeg plutselig ingen planer, men jeg hadde noe jeg burde gjøre - nemlig hente sålene som har ligget og ventet på meg en stund hos Drevelin! Men nå er det gjort! De var ikke slik jeg var blitt fortalt at de skulle være, men jeg regner med at damen i skranken har rett i at de er sånn likevel! Hun kan iallfall såler bedre enn meg da! Dessuten kan jeg komme tilbake med de om jeg ikke er fornøyd eller de bare er vonde å bruke, og det er jo greit!

Nå skal jeg vanne blomster, så skal jeg strikke og glo på TV resten av kvelden! I morgen skal jeg hente pakke på posten! det gleder jeg meg til! og ja, det er selvfølgelig yogarelatert! hihi:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar