lørdag 21. juli 2018

Ryddelørdag

Energisjefen ble ikke særlig fornøyd når jeg gikk på fjelltur i går, så jeg fikk ikke et eneste korn med energi i dag... Men hodet krevde likevel litt action, så da gjorde jeg noe av det kjedeligste som finnes men samtidig noe som også er veldig lett å regulere, nemlig husarbeid! (direkte actionfylt er det jo ikke da men en fornuftig aktivitet er det i det minste!) Da kan jeg rydde, slappe av, rydde, slappe av, slappe av, rydde, slappe av osv. osv. Og til slutt hadde jeg ryddet og støvsugd store deler av leiligheten, at det tok fem timer får heller bare være! Nå må jeg bare vaske gulv men det kan jeg gjøre i morgen, eller en annen dag!

Heldigvis lå det et par små energikorn rundt omkring i krinkler og kroker som jeg fant, så jeg hadde heldigvis nok til å lage en pizza! Forrige lørdag endte jeg jo opp med å kaste den første deigen for det var bare tull og kliss, i dag gikk det heldigvis på første forsøk! God var den også!🍕

I morgen skal jeg endelig begynne å pakke! det er litt sånn blandete følelser jeg har til det jeg skal gjennom! Humlen sa at jeg skulle se på det som en ferie, noe jeg har lyst til, men på den andre siden så gruer jeg meg! jeg er livredd for at dette skal bli alt for mye og jeg skal gå på nok en smell på få uker! Humlen sa til meg sist jeg var hos henne - ikke la oss ta for oss sorgene på forskudd! Hun har helt rett i det, men det er bare litt vanskelig å huske innimellom, sånn som nå! Og sannsynligvis kommer det til å gå bra, godt mulig det blir alt for mye, men det får heller være! For når jeg kommer hjem derfra er hverdagen tilbake og de eneste avtalene jeg har da er timer hos Humlen, yoga og strikkeklubben.

Nå skal jeg finne litt snop og fylle opp colaglasset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar