lørdag 6. oktober 2018

Bomtur takket være Elkjøp!

Nå er jeg skikkelig sur på Elkjøp! De sendte en melding om at varen, altså fitbit charge 3, var kommet i butikken til meg, da ble jo jeg selvfølgelig veldig glad siden jeg hadde fått beskjed om at den ikke skulle komme før til uken! Så jeg dro ens ærend til Bergen sentrum for å hente klokken, i butikken fikk jeg beskjed om at joda, klokken var der men de KUNNE IKKE LEVERE DEN UT TIL MEG! årsaken? lanseringsdatoen er først i morgen... Så jeg kastet vekk tre timer på turen som var til ingen nytte! Når jeg satt på bussen hjem tikket det inn en ny melding fra dem, de beklaget at meldingen var sendt ut! Det skulle jo selvfølgelig bare mangle! men dessverre kom meldingen over to timer for sent!

Heldigvis fant jeg en pose med chips på butikken som gjorde meg ufattelig glad! når jeg var liten hadde Kims nemlig en chipspose med bamser og de elsket jeg! Nå viste det seg at Maarud har lansert en ganske så lik pose og jeg måtte jo bare smake! Enden på den visen var at hele posen ble fortært i løpet av få timer, hahaha! Godisen jeg kjøpte var liksom ikke like spennende som den gule posen! Og jeg vurderte faktisk å gå til butikken for å kjøpe enda en pose som jeg kunne spare til i morgen! Men så fant jeg ut at jeg heller kan glede meg til helgen igjen og kjøpe en ny pose da!

Nå er det strikketøy, ullteppe og TV som står på planen, det er ikke noe spennende å se på, som vanlig en lørdagskveld, men et eller annet blir det vel likevel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar