onsdag 31. oktober 2018

Samhain!

I dag er det Samhain, muligens bedre kjent som Halloween da! Men det er ikke så mye feiring av det her i huset, men jeg kan heller pynte bloggen med litt bilder av Snoopy! hihi:p



I formiddag var jeg hos Humlen og hennes firbeinte hjelper! Hjelperen, heretter kalt for Godis, fikk masse kos og litt godis! Hun kom nemlig bort til meg og så på meg med de øynene som bare ropte - gi meg godis, vææææær såååååå snillllll! Og når matmor sa at jeg bare kunne gå og finne godte-skålen er det bare til å fylle opp hånden med godis-biter og gi!<3 

Vi pratet som vanlig om veldig mye, det gikk en god del i NAV og vi var litt frem og tilbake på om vi skal prøve og fremskyndte møtet eller bare holde oss til datoen, vi endte opp med det siste og Humlen skal prate med NAV-damen og se hva hun sier.

Etter at timen hos Humlen og Godis var ferdig, og Godis hadde fått enda mer kos på veien ut, dro jeg til Englene! Der møtte jeg Sjefsengelen og nestkommanderende Engel, de var som vanlig veldig blide  og syns det var veldig koselig å få besøk av "Flittig-Lise" som de kaller meg:p Engel I satte influensa-vaksinen på meg og så skulle jeg jo egentlig sitte på venterommet i 20minutter, men jeg måtte jo vise de mitt siste strikkeprosjekt! (er du nysgjerrig kan du se bilde på Instagram) Sjefsengelen ble så imponert at jeg måtte skrive ned metoden til henne sånn at hun kunne strikke noe med den metoden! Og så måtte vi skravle litt til og dermed hadde de 20minuttene man må vente etter en vaksine nesten gått, derfor fikk jeg til nød lov å gå, Engel I er streng nemlig! hahaha!

Så dro jeg til byen, var på jakt etter Den store Mummi-boken for jeg ville nemlig ha historien om Det usynlige barnet, en historie jeg var grådig glad i som liten! Den gangen hadde jeg historien i et hefte tror jeg, om jeg ikke husker feil hadde jeg flere hefter med historier fra Mummidalen. Nå har jeg endelig fått lese historien på nytt, og jeg er like glad i den nå som da!

Nå skal jeg spise kvelds og strikke litt mer mens jeg glor på TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar