onsdag 10. februar 2016

Det var ikke bare meg!

Et eller annet har skjedd med meg, som jeg skrev i forrige innlegg. Men det er faktisk ikke bare meg som har merket det, Solstrålen merket det også, sa hun når jeg pratet med henne på mandag. Det var en litt annen Live som satt foran henne denne dagen enn for en uke siden. Ting går jo veldig opp og ned men det er veldig godt at det ikke bare er jeg som merket det! Jeg tror også medisinen jeg gikk på messet litt med humøret mitt, for jo lavere dose jo mer forskjell har jeg merket. Eller, det er ikke mye men bittelitt forskjell, litt kan gjøre stor forskjell for min del. Og nå som jeg har tatt min siste pille håper jeg det bare går bedre, selv om jeg vet at jeg kommer til å få flere nedturer, det er ikke til å unngå. Men jeg tror iallfall at jeg har kommet over kneiken, for denne gang!

Solstrålen er så god! Hun later ikke som om hun forstår hvordan jeg har det, hun er ærlig og sier ting som at det ikke går an å sette seg inn i hvordan jeg har et men at hun syns det er imponerende hvordan jeg står på. Uansett hva som skjer og som skjedde i fortiden har jeg stått og står i det! Jeg sa at jeg ikke har noe valg men på en måte har jeg det sa hun. For istedenfor å stå opp og gjøre noe ut av dagene utenfor leilighetens fire vegger kunne jeg har blitt liggende på sofaen eller i sengen. Det er det jeg har lyst til og det er det veldig mange gjør i lignende situasjon men det er noe som gjør at jeg ikke gjør det. Som hun sa så tar jeg mange valg, jeg tar tøffe valg og velger sjelden den letteste og enkleste motstands vei, og det er veldig bra! Videre sa hun at det går ikke an å forstille seg hvor tøft det er for meg med kampen jeg har inni meg, for det er kun jeg som står i det og ingen andre. Veldig bra jobbet! sa hun til meg. Og det tar jeg til meg! det er ikke alt jeg klarer å ta til meg men akkurat det hun sa på mandag tok jeg til meg!

I morgen skal jeg tilbake til skogen min! Det er nemlig meldt fantastisk vær, sol fra skyfri himmel, iallfall nesten! Så jeg pakker med meg kamera, strikketøy og helt sikkert noe mat og legger avgårde! 

Bare ni uker til jeg skal til nevrolog på Haukeland i dag! jeg håper jeg kan få noen svar da, jeg fikk et svar på mandag, jeg spurte Solstrålen om jeg kan bli lam av dette men det kan jeg ikke utifra slik tilstanden er nå, vi mistenker heller ikke noe annet og det er jo veldig bra! Det var litt betryggende for det var nemlig en tanke som dukket opp i hodet på meg en kveld...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar