mandag 15. februar 2016

Tidlig på an

Ja, i dag våknet jeg tidlig, egentlig mens det fremdeles var natt, iallfall i mine øyne:p
Vet ikke nøyaktig hvor mye klokken var men det var tidlig! Da klokken var seks verken klarte eller orket jeg mer, så jeg stod opp, lukket vinduet, slo på radioen og la meg igjen. Stillheten ble for mye så hvis jeg i det hele tatt skulle ha et håp om å få litt mer søvn måtte jeg ha noe å høre på. Men den gang ei! Kroppen skrek etter mer søvn men den kom ikke, så etter å ha ligget og vridd meg en time til mens jeg hørte på frokostmorgen på p4, stod jeg opp. 

Så nå sitter jeg her innpakket i koseklær og ullteppe med nyvasket hår og aner ikke hva jeg skal finne på frem til jeg skal gå halv elleve. Eller, jo, jeg skal spise frokost, for nå har det gått en halvtime siden jeg tok medisinen for betennelsen i hælen. Og så skal jeg henge opp en maskin med ullklær - eneste fordelen med å stå opp tidlig var at jeg fikk tid til det.
En annen fordel er at jeg får med meg den vakre himmelen som er ute nå! Rosa og lilla er himmelen! Det lover til å bli en fantastisk dag, værmessig iallfall!

Hva jeg skal gjøre etter timen hos Solstrålen vet jeg ikke helt, kanskje gå i fjæra og se etter noen fine motiver? I sekken ligger det iallfall både sitteunderlag (strikket og tovet offcourse:p), strikketøy og kamera med fullt batteri:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar